Mode Kleuren Zomer 2022

By | February 5, 2022

Mode Kleuren Zomer 2022. De zomertrenchcoat, de anorak (jas zonder rits die over het hoofd aangetrokken moet worden, red.), de vintage blouse, witte denim en het zomerjack. Pantone geeft ieder seizoen een voorspelling van trendy kleuren voor mode en wonen.

Kopen in de uitverkoop van zomer 2021
Kopen in de uitverkoop van zomer 2021 from www.trendystyle.net

De nieuwe modekleuren voor lente zomer 2022. De fashionweeks waarin alle trends voor aankomend voorjaar. Hoewel in 2021 de kleuren groen en oranje de boventoon voerden, is het de roze kleur die voorspeld wordt de meest gewilde kleur van 2022 te worden.

Dit Artikel Is Eerder Verschenen Op Fashionunited.fr, Vervolgens Vertaald En Bewerkt Naar Het Nederlands Door Ilona Fonteijn.

De canadian tuxedo maakt al enkele seizoenen zijn opwachting (en dan te bedenken dat het jarenlang zoooo fout was om denim op denim te dragen), maar is een van de grootste modetrends 2022. We zien de trendkleur overal terugkomen: Photo courtesy of salvatore ferragamo.

Het Is De Kleur Die Shockeert, Transformeert En Ook Inspireert.

Verder gaan we interessante kleurcombinaties maken. Het is nogal een duo, gezien warmte, zon en strand. Effen kleuren hebben de overhand en total looks zijn nog steeds een grote favoriet.

Voordat We Je Een Opsomming Geven Van De Meest Populaire Combi’s Nog Even Dit:

De minimalistische tint was onder meer te. Van boterachtig geel tot opvallend oranje, dit zijn de modekleuren voor de lente en zomer van 2022. De fashionweeks waarin alle trends voor aankomend voorjaar.

Hoewel In 2021 De Kleuren Groen En Oranje De Boventoon Voerden, Is Het De Roze Kleur Die Voorspeld Wordt De Meest Gewilde Kleur Van 2022 Te Worden.

Benieuwd naar de allernieuwste modetrends voor 2022? Beige is één van de modekleuren voor 2022! Pantone geeft ieder seizoen een voorspelling van trendy kleuren voor mode en wonen.

Ook Dan Heb Ik Goed Nieuws Voor Jou:

Het lijkt er dus op dat je alle kanten op kan en zowel voor pastel tinten als wat meer uitbundige kleuren kan kiezen. De zomertrenchcoat, de anorak (jas zonder rits die over het hoofd aangetrokken moet worden, red.), de vintage blouse, witte denim en het zomerjack. De eerste impressies van de komende trends voorjaar/zomer 2022 kunt u hier alvast ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *