Planica 2022 Vstopnice

By | February 22, 2022

Planica 2022 Vstopnice. (32) vodje skupin, šole teka na smučeh in posamezni učitelji teka na smučeh. Spoštovani ljubitelji smučarskih skokov, prijatelji planice!

Pokal Slovenski Maraton & smučarsko tekaške destinacije
Pokal Slovenski Maraton & smučarsko tekaške destinacije from www.facebook.com

Leta starosti imajo vse dni dogodka planica 2017 prost vstop, v spremstvu. Rovi pod starim kranjem, kranj. Kupci vstopnic za fis svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v planici marca 2020 morajo svoje vstopnice zamenjati za nove ali za vrednotnice.

Kupljene Vstopnice Za Festival Veljajo Za Nov Termin.

Obvestilo imetnikom vstopnic planica 2020 in planica 2021. Menjava vstopnic za skoke v planici le do 30.9.2020 / kupljene vstopnice za planico je treba zamenjati za nove vstopnice ali vrednotnice. Rovi pod starim kranjem, kranj.

Obvestilo Imetnikom Vstopnic Planica 2020 In Planica 2021.

Vsem, ki ste kupili vstopnice za fis svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v planici marca 2020 in ste jih kasneje zamenjali za vstopnice za tekmovanje, ki je bilo izvedeno decembra 2020 ali za pravkar zaključeno tekmovanje svetovnega pokala v. Vstopnice za spektakla v planici že v prodaji 13. Vsem, ki ste kupili vstopnice za.

Organizator Obvešča, Da Je Festival Kraljica Planica Prestavljen Na Nov Termin In Sicer Od 24.

Menjava vstopnic za skoke v planici le do 30.9.2020 / kupljene vstopnice za planico je treba zamenjati za nove vstopnice ali vrednotnice. Srečna dobitnica vstopnice je jožefa fabjančič! Spoštovani ljubitelji smučarskih skokov, prijatelji planice!

Na Ta Način, Bo Možen Ogled Naslednjih Predvidenih Tekmovanj V Planici:

Tudi če se na smuči podate le nekajkrat na leto, boste tek na smučeh zlahka osvojili! Na ta način, bo možen ogled naslednjih predvidenih tekmovanj v planici: Organizator in eventim si pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v sloveniji in tujini!

Marec 2021, Fis Finale Svetovnega Pokala V.

Kupci vstopnic za fis svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v planici marca 2020 morajo svoje vstopnice zamenjati za nove ali za vrednotnice. Vinska pot v rovih pod starim kranjem. Hitro iskanje hoteli (samo namestitev) potovanja letalo + namestitev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *